
Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
750 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Мигдаль
40 г.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.
02
У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.
03
Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.
04
Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.
05
Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.
06
Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)