
Риба в томатному соусі з оливками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Цибуля
150 г.
Оливки Aro різані 4250мл
50 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати рибу невеликими шматками.
02
Яйце трохи збити, посолити, обваляти шматочки риби.
03
Потім обваляти в борошні.
04
На соняшниковій олії посмажити рибу до готовності по 7 хвилин з кожного боку.
05
Цибулю та зелень дрібно нарізати.
06
Помідори нарізати кубиками.
07
Оливки нарізати кружечками.
08
На соняшниковій олії обсмажити цибулю. Додати помідори, масу посолити і тушкувати протягом 5 хвилин.
09
Додати оливки і зелень. Перемішати і прибрати з вогню. Подавати рибу разом із соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)