
Легкий гарнір з овочів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
700 г
Морква
400 г
Зелень мікс 100г
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
10 г
Етапи приготування
01
Моркву помийте, очистіть і поріжте кружечками завтовшки приблизно в 0,5 см.Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію. Покладіть моркву і тушкуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок і кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додайте 4 ст. л. води. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Якщо вода не встигла випаруватися, залиште сковороду на деякий час відкритою.
03
У овочі покладіть сіль і суміш італійських трав. Через 5 хвилин поріжте зелень, покладіть на овочі і накрийте кришкою. Відразу ж вимкніть вогонь. Дайте овочам постояти 10-15 хвилин. Перемішайте і подавайте до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)