
Млинці з яблуками та карамеллю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 склянка
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
щіпка
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
6 шт.
Лимон
1 шт.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л
Сметана Ферма 20% 300г
1 склянка
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У велику миску влити 125 мл. води, молоко, додати 2 ст. л. цукру, яйця і сіль. Все збити міксером до однорідного стану.
02
У цю суміш просіяти борошно, ще раз збити до однорідності. Дати тісту постояти приблизно 15 хвилин.
03
Сковороду прогріти на середньому вогні, влити 0,5 ст. л. рослинної олії, туди ж влити тісто для млинця. Обсмажити з двох сторін.
04
Таким чином обсмажити всі млинці, кожного разу додаючи на сковороду трохи олії і попередньо перемішуючи тісто.
05
Для начинки яблука очистити і нарізати дрібними кубиками.
06
З лимона вичавити близько 20 мл. соку і натерти 1 ч. л. цедри.
07
Полити яблука отриманим соком, посипати лимонною цедрою і корицею.
08
У сковороді на середньому вогні розтопити вершкове масло, всипати цукор, що залишився і готувати, періодично помішуючи, поки цукор не стане бурштинового кольору.
09
Тоді додати яблука і продовжувати готувати, поки вони не стануть м'якими.
10
Отриманою начинкою наповнити млинці.
11
Для крему сметану збити з цукровою пудрою.
12
Подавати млинці гарячими із сметанним кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)