
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
60 г.
Насіння льону 200г
60 г.
Пластівці вівсяні Добродія цільнозернові 500г
60 г.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Інжир сушений
8 шт.
Лимон
0,5 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).
02
Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.
03
Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.
04
Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.
05
Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)