
А-ля Пучеро (гороховий суп)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Окіст свинячий
200 г.
Горох колотий
100 г.
Ковбаса свиняча домашня смажена
100 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Сало
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Часник
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Сухарі панірувальні
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Етапи приготування
01
На ніч замочити горох у холодній воді. М'ясо ретельно промити під холодною водою, покласти в каструлю, сюди ж додати окорок і горох.
02
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку, варити до готовності.
03
Ковбасу нарізати кубиками. Моркву очистити і натерти на тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
04
Додати в суп ковбасу, моркву і цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також лавровий лист. Варити суп протягом 30 хвилин.
05
Дістати окорок із супу, остудити, подрібнити, покласти в миску, додати до нього подрібнене сало, дрібно нарізаний часник і зелень. Збити яйця, додати в суміш разом із панірувальними сухарями. Ретельно перемішати, виліпити кульки. Обсмажити на розігрітій сковороді в олії. Додати м'ясні кульки в суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)