
Вешаліца
Сербська кухня - традиційна кухня сербського народу. Вона увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної, і Австро-Угорської кухонь. Це пов'язано зі схожим географічним положенням країн і спільністю їстівних продуктів, тривалими історичними сусідськими зв'язками. Насправді, сербська кухня - це неймовірно багата і цікава кухня. І вплив турецької кухні проявляється тут перш за все. Сьогодні ми вам з радістю представляємо ще одну страву угорської кухні. Вешаліца - це прекрасна м'ясна страва, яка готується особливим способом. Смак страви неодмінно вас порадує вишуканістю і неперевершеністю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
300 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Ковбаса куряча копчена
50 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
3 шт.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Морква
1 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 г.
Етапи приготування
01
Свинячу вирізку розрізати вздовж, відбити молотком. Натерти паприкою, часником.
02
Дрібно порізати сир і ковбасу, викласти на одну з половинок м'яса і накрити другою половиною. Молоточком відбити по краях.
03
Смажити вешаліцу на розігрітій сковороді з двох сторін.
04
Нарізати печериці, перець, моркву і додати до м'яса. Обсмажити, додати різаний часник.
05
Вилити в м'ясо коньяк і підпалити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)