
Салат "Кедровий акцент"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горіхи Кедрові лущені
80 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
10 шт.
Маслини Coopoliva чорні без кісточки 370мл
10 шт.
Салат Лолло Біонда зелений
1 щепотка
Перець Болгарський
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Лимон
1/3 шт.
Спеція Базилік сушений
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Кедрові горішки обсмажити на сковороді на слабкому вогні без олії протягом 3-4 хвилин, періодично перемішуючи.
02
Помідори черрі порізати на 2-4 частини, маслини розрізати навпіл, болгарський перець порізати невеликими шматочками. Салат порвати руками на невеликі шматочки.
03
Змішати нарізані овочі й маслини, додати салат.
04
Для заправки змішати соєвий соус, сік 1/3 лимона, базилік, оливкову олію, сіль і перець за смаком.
05
Заправити салат і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)