
Рулети з сьомгою в лаваші
Багатьом до душі з'їсти скибочку свіжого хрусткого лаваша замість надокучливого хліба. Ми ж пропонуємо створити з цього борошняного виробу (а саме з дріжджового або тонкого вірменського лаваша) справжній кулінарний шедевр, та такий, що пальчики оближеш як смачно. Рулетики з сьомгою в лаваші Ви зможете приготувати всього за п'ять хвилин і після охолодження подати цю оригінальну закуску до святкового столу або на сімейний обід. Незрівнянне поєднання ніжного вершкового сиру і скибочки копченої сьомги в ароматному лаваші воістину чарівно. Не обійтися і без пучка свіжої зелені і лимонного соку: вони роблять смак рулетиків завершеним і гармонійним. Сьомгу можете замінити будь-якою делікатесною рибою на Ваш смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
200 г
Сир вершковий Saint Andre 200г
250 г
Кріп 70г
50 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Лимон
50 г
Лаваш Вірменський Novus 200г
400 г
Етапи приготування
01
Зелень помити, просушити і подрібнити. З лимона вичавити кілька ложок соку. У мисці змішати сир, зелень і лимонний сік.
02
Сьомгу нарізати тонкими пластинками. На лист лаваша тонким шаром нанести сирну масу, а потім викласти пластинки сьомги. Загорнути лаваш рулетом і нарізати на порційні шматочки. Перед подачею трохи охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)