
Скумбрія під грибним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скумбрія
1 кг.
Печериці Бланш Королівська вечеря 250г
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Помідор
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Еко до грибів 20г
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
25 г.
Етапи приготування
01
Скумбрію помити та очистити від нутрощів, голови та плавників. Нарізати порційними шматочками. Посолити, поперчити. Обсмажити на розігрітій олії.
02
Цибулю почистити та нарізати півкільцями. Гриби помити та нарізати пластинками. Помідор очистити від шкірочки та нарізати дрібними кубиками.
03
На олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї гриби, приправу для грибів та смажити 5-7 хвилин. До грибів та цибулі - кубики помідору. Посолити за смаком. Смажити ще 3 хвилини.
04
Залити овочі вершками, довести до кипіння і опустити в соус рибу. Тушкувати рибу в соусі 3 хвилини та зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)