
Фаршировані грибами і чебрецем курячі грудки в тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
4 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
150 г.
Цибуля шалот 250г
2 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
0,5 ст. л.
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на сковороді, обсмажити нарізану цибулю. Додати чебрець, очищені і нарізані гриби. Обсмажувати 3-4 хвилини. Рідина повинна випаруватися. Після, остудити.
02
У грудці зробити збоку поздовжній надріз, в отвір покласти грибну суміш зі сковороди.
03
Розкачати тісто, розділити на чотири частини. Обернути грудки в тісто, краї тіста змастити збитим яйцем, защипнути.
04
Деко збризнути водою, викласти грудки на деко. Змастити зверху тісто яйцем. Запікати протягом 30-35 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)