
Булочки з лимоном і чорним перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Формочки змастити вершковим маслом.
02
Збити в мисці суміш молока, цедри, води і яєць. Поступово ввести вершкове масло кімнатної температури. Додати борошно, посолити і поперчити.
03
Замісити тісто. Викласти його у формочки, присипати зверху чорним перцем. Поставити в духовку на 40 хвилин, до рум'янцю. Після чого, зробити ножем обережно на кожній булочці надріз і поставити в духовку ще на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)