
Яблучний пиріг Вульфів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
400 г.
Мед Літній Мед 750г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
5 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Листкове тісто повністю розморозити (якщо тісто готове). Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні. Деко змастити вершковим маслом. Викласти тісто на деко.
02
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Нарізати яблука скибочками і обсмажити на сковороді, додавши вершкове масло. Готувати до м'якості, додавши також мед, корицю. Духовку розігріти до 200°C градусів.
03
Сметану злегка збити міксером з двома яйцями. Одне яйце збити окремо. Додати в сметанно-яєчну суміш яблука і перемішати. Викласти начинку на розкачане тісто, загорнути краї у тіста. Змастити збитим яйцем і покласти в розігріту духовку. Випікати близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)