
Молочно-кавове желе
Желе стало відомо на весь світ завдяки французам. Желе - це смак дитинства. Думаємо, всі любили його за приємний фруктовий смак і незвичайну форму. Зараз ми хочемо запропонувати вам щось інше - це молочно-кавове желе. По-перше, в ньому розкривається зовсім новий смак молока і кави. По-друге, щоб приготувати його, потрібно творчо підійти до процесу, тому що потрібно змішати в одному келиху різні кольори. У підсумку ви отримаєте дуже смачний і приємний десерт, який можна подавати наприкінці романтичної вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Добрик 15г
1 упаковка
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 г.
Кава Кава зі Львова Львівська мелена 225г
1 стІк
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Етапи приготування
01
Молоко нагріти і додати в нього желатин, можна додати цукор за смаком.
02
Каву заварити окропом і також додати в нього желатин. У ємність по черзі наливати молочну і кавову суміш, поставити в холодильник для застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)