
Запечені баклажани з фетою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Спеція Суміш перців
1 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
1/2 ч. л.
Часник
2 зуб.
Лимон
40 г
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Сир Фета Світ Сир 45%
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.
02
Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.
03
Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.
04
Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.
05
Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.
06
Фету розкришити.
07
Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)