
Яєчні котлетки
Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Цибуля зелена
1 пучок
Крупа манна Терра марка М 800г
2 ст. л.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.
02
Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.
03
Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.
04
З маси сформувати котлетки.
05
Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)