
Сливовий пиріг з фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
300 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г
Фісташки смажені
100 г
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г
Масло вершкове домашнє
10 г
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром в пишну піну. Додати по трохи просіяне борошно і продовжувати збивати міксером. Далі додавати молоко, збиваючи. Фісташки помістити в чашу блендера і подрібнити. Додати фісташки в тісто.
02
Духовку розігріти до 200 градусів. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Змастити форму вершковим маслом, викласти на дно половинки слив і залити їх тістом. Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин. Після приготування дати пирогу охолонути і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)