
Манний пудинг з кабачками і яблуками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
125 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
75 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
25 мл.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
15 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 мл.
Етапи приготування
01
Нашаткувати кабачки. Поставити сковороду на вогонь, влити молоко, додати 10 г. вершкового масла, розігріти, викласти кабачки на сковороду. Тушкувати до напівготовності.
02
Нашаткувати яблука, додати їх в сковороду разом із цукром, тушкувати протягом 5 хвилин, потім додати манну крупу, тушкувати ще 5-10 хвилин на маленькому вогні. Після, трохи остудити.
03
У загальну суміш додати збитий білок, жовток, перемішати, викласти суміш у формочку, яку потрібно змастити маслом, випікати в духовці до готовності. При подачі пудинг полити сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)