
Сирний пиріг з цукатами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Цукати асорті
200 г.
Мигдаль
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків і збити в пишну піну. Сир протерти через сито, додати жовтки, сіль, ванілін і цукор. Збити отриману масу і просіяти в неї борошно з розпушувачем, перемішуючи. Додати цукати, мигдаль (подрібнений).
02
Додати в сирну суміш білки і дуже обережно перемішати. Духовку розігріти до 190°C. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти в неї сирну масу. Поставити форму в духовку і випікати близько 40 хвилин. Коли пиріг трохи охолоне, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)