
Арабське печиво "Солодкий полон"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.
Масло вершкове домашнє
250 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
180 мл.
Фініки Ronik 1кг
70 г.
Горіхи Мигдаль 150г
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
для прикраси
Етапи приготування
01
У миску висипати борошно гіркою, в центрі зробити ямку, влити в неї 200 г. розтопленого вершкового масла. Потім влити апельсиновий сік. Ретельно перемішати.
02
Перетерти горіхи, додати до них цукор і 50 г. вершкового масла.
03
З тіста зробити кульки розміром з волоський горіх, трохи розім'яти, викласти начинку, згорнути назад в кульку.
04
Застелити деко папером для випікання, викласти на деко кульки. Випікати 30 хвилин, в розігрітій до 200°C духовці. Готове печиво дістати з духовки, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)