
Абрикосові батончики з волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,3 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,6 ст.
Спеція Кориця мелена
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Джем Верес абрикосовий 370г
0,5 ст.
Волоський горіх
200 г.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°С. Деко застелити фольгою, змастити шматочком вершкового масла.
02
Змішати борошно, цукор, корицю з сіллю в мисці, ретельно перемішати до однорідної маси. Додати розм'якшене вершкове масло, вилити жовтки і висипати ваніль, перемішати.
03
Викласти більшу частину тіста на деко, розподілити по поверхні, зверху викласти абрикосовий джем, зверху розкришити тісто, що залишилось, посипати зверху подрібненими волоськими горіхами.
04
Випікати 20-25 хвилин, до золотистої скоринки. Перед подачею охолодити, розрізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)