
Творожні тістечка з фініками і шоколадом
Творожні тістечка з фініками і шоколадом. Що може бути смачніше? Дійсно, десерт виходить дуже ніжним і апетитним. А той факт, що страву легко готувати, дозволить Вам часто радувати рідних такими ласощами. Особливість тістечок в тому, що їх не потрібно запікати. Маса, з якої формуються кульки, вже і є готова основа десерту. Потрібно лише вибрати начинку і охолодити тістечка. Імпровізуйте, всередину коржика покладіть інші сухофрукти, горіхи, ягоди або шматочок шоколаду. Прикрасити кульки можна не тільки тертим шоколадом (який можна брати і чорний), але і кокосовою стружкою, подрібненим печивом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Шоколад молочний Milka 90г
100 г.
Фініки Ronik 1кг
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати сир, мед і сметану. Добре розтерти ложкою.
02
Шоколад натерти на дрібній тертці.
03
У руку викласти сирну масу (щоб маса не прилипала до рук, потрібно змочувати руки водою) і сформувати коржик. У неї вкласти половинку фініка. З маси скатати кульку, а потім обваляти її в тертому шоколаді.
04
Сформувати так всі тістечка, викласти їх в тарілку, а слідом прибрати її в холодильник хвилин на 30 для охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)