
Теплий салат з курячою печінкою і яйцями пашот
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
4 шт.
Салат Ромен
1 пучок
Шпинат пучок 100г
1 пучок
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Часник
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Масло вершкове домашнє
3 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
за смаком
Етапи приготування
01
Промити під холодною водою салат, залишити сушитися. Печінку промити, обрізати плівку, нарізати шматочками. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати.
02
Розігріти сковороду, влити оливкову олію, додати вершкове масло, висипати цибулю з часником, обсмажити на середньому вогні 2 хвилини, головне, щоб не підгоріло.
03
Викласти часник і цибулю зі сковороди на тарілку, покласти в олію на сковороді печінку. Залити соєвим соусом, смажити 5-7 хвилин, на середньому вогні до повної готовності.
04
Викласти листя салату на тарілку, на салат викласти обсмажену печінку, залити підливою зі сковороди. Промити помідори, трохи придавити, полити соком салат і додати помідори на тарілку. Зверху покласти відварені попередньо яйця пашот. Скропити зверху салат бальзамічним оцтом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)