
Свинина у хрусткій скоринці
Звичайно, великий шматок добре підсмаженого м'яса - це вже їжа, але перетворити його в більш вишукану страву з хрусткою скоринкою і пікантними нотками гірчиці теж не важко. А якщо ще й зробити цю хрустку скоринку - справа хвилини? Тоді ви легко підкорите своєю стравою всіх гостей. Гірчиця зі свининою - чудове поєднання, адже вона додає м'ясу особливий пікантний смак, робить його більш соковитим. А в компанії з легким овочевим салатом він стане Обідом з великої літери. Тим більше, що таку страву можна готувати хоч кожен день - вонв не вимагає особливих зусиль і багато часу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст.л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промити, обсушити і нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, посолити.
02
У мисці злегка збити яйце виделкою, додати гірчицю і ще раз збити.
03
Кожен шматок м'яса опустити в цю суміш, після чого обваляти в панірувальних сухарях.
04
Потім обсмажити м'ясо 10 хвилин на розігрітій олії. Після чого перевернути і смажити з іншого боку ще 10 хвилин. Дати стекти зайвому жиру і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)