
Соус із авокадо до риби
Мексиканці використовують цей корисний для організму фрукт для приготування різноманітних соусів, які можна подавати до будь-яких продуктів: м'яса, риби, хлібу і грінок. Соус з авокадо прекрасно урізноманітне Ваше меню. З інгредієнтами можна експериментувати, покладаючись на свій смак. Замість лимона підійде і лайм. Кількість кислоти можна зменшити, замінивши цілий плід половинкою або навіть декількома часточками. Складові соусу збивають блендером, але можливо і просто розім'яти виделкою. Але після блендера він виходить більш повітряним і однорідним. Цей ніжний і вишуканий соус чудово підходить до різних видів риби: до сьомги, горбуші, лосося та інших морепродуктів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
2 шт.
Лимон
1 шт.
Часник
1 зубчик
Сметана ХМЗ 20%
300 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Авокадо промити під водою і очистити їх від шкірки. Також видалити з них кісточки.
02
Порізати авокадо на дрібні шматочки і скласти їх в стакан. Туди ж видавити сік з лимона і часник, пропущений через прес.
03
Перебити блендером авокадо, лимонний сік і часник в пюре.
04
Додати акуратно сметану, посолити і поперчити за смаком і перемішати до однорідного стану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)