Ніжний суп з молюсками - Image

Ніжний суп з молюсками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід
Казково ароматний і ніжний суп з молюсками з вершковим післясмаком стане частим гостем на вашому столі, варто вам хоча б раз спробувати його. І це не дивно, адже така незвичайна страва має гармонійний смак й апетитний зовнішній вигляд. Якщо ви хочете спробувати чогось справді нового і урізноманітнити тим самим своє повсякденне меню, то така перша страва стане для вас найкращим помічником.

Продукти для рецепту

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
12.40 18.40

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за 1 кг

Інгредієнти

Равлики MoreLove в часниковому соусі

23-25 шт

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

4 шт

Масло вершкове домашнє

35-45 г

Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л

1 келих

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

1 келих

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л

Морква

25 г

Селера стебло

25 г

Цибуля порей

25 г

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

2 шт

Петрушка 70г

30 г

Етапи приготування

01

Овочі потрібно порізати соломкою, а зелень подрібнити в блендері.

02

Цибулю нарізати дрібними кубиками і викласти в сотейник або каструльку з товстим дном, додати половину подрібнених виноградних равликів. Гасяться вони з додаванням вершкового масла приблизно 15-20 хвилин.

03

Після цього вливаємо бульйон, вино, чекаємо, поки рідина закипить.

04

Далі додаємо решту равликів, нарізані овочі і тушкуємо ще як мінімум 10 хвилин.

05

Далі готуємо жовтки і вершки: змішуємо їх між собою і вливаємо в останній момент, коли суп практично перестав кипіти.

06

Наостанок суп посипається зеленню петрушки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Бісквіт горіховий

Бісквіт горіховий

8

50 хв