
Вершковий напій з білим шоколадом і горіхами
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко 2,5% 900г
180 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 г.
Фундук
30 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Шоколад білий Roshen пористий 80г
40 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
Духовку нагріти до 190°C.Фундук викласти на деко і засмажити в духовці до темно-золотистого кольору - десь 10-15 хвилин, зрідка помішуючи горіхи, щоб не пригоріли. Зняти лушпиння. Охолодити.
02
Горіхи подрібнити у блендері на маленькі шматочки, або ж можна зробити це за допомогою качалки.У каструлю налити молоко, всипати горіхи. В молоко можна додати ванільний цукор для запаху.
03
Довести це молоко до кипіння, прибрати з вогню, накрити кришкою і залишити настоюватися мінімум на 1 год. Це буде горіхове молоко.
04
Через цей час молоко процідити від горіхів і ванілі через сито, а ще краще - через марлю. Молоко перелити назад в каструлю, влити вершки, додати дрібку солі і додати шоколад.
05
Довести до кипіння. Відразу ж розлити по чашкам. Можна прикрасити збитими вершками і горіхами. Якщо напій охолоне, то шоколад може відшаруватися. Просто необхідно прогріти його, і він знову стане однорідним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)