
Креветки-гриль з часником і чилі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
1 кг.
Перець чилі червоний
2 шт.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Часник
4 зубчики
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
Перець чилі промити і також дрібно нарізати.
03
У великій сковороді нагріти оливкову олію і вершкове масло на середньому вогні.
04
Додати в сковороду часник і перець чилі і обсмажити протягом 1 хвилини.
05
Креветки очистити і додати на сковороду. Зверху поперчити і посолити за смаком, і готувати, помішуючи, протягом 5 хвилин.
06
З лимона на дрібній тертці зняти цедру, не зачіпаючи білу частину.
07
Потім лимон розрізати навпіл і видавити з обох половинок лимонний сік.
08
Готові креветки зняти з вогню, залити їх сумішшю з цедри лимона і лимонного соку і ретельно перемішати.
09
Подавати креветки найкраще з листям салату.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)