
Рисова локшина з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Yoshi Локшина рисова 400г
100 г
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г
Морква
1 шт.
Перець Болгарський
1 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Кориандр Auchan мелений 20г
1 ч.л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2-3 шт.
Етапи приготування
01
Солодкий перець, куряче філе і ріпчасту цибулю наріжте соломкою.
02
Моркву і огірки також нашаткуйте соломкою за допомогою спеціальної терки (якщо у вас немає такої терки, можна просто дрібно нарізати їх).
03
Зелену цибулю дуже дрібно посічіть.
04
У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до м'якості.
05
Туди додайте куряче філе і обсмажуйте його протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.
06
На іншій сковороді в розігрітому рослинному маслі обсмажте моркву 3-4 хвилини і додайте в сковороду до цибулі і філе.
07
Таким же чином окремо обсмажте солодкий перець 3-4 хвилини і також з'єднайте його з іншими овочами і куркою.
08
Рисову локшину приготуйте, як зазначено на упаковці. За бажанням, локшину можна нарізати.
09
У глибокій посуді з'єднайте огірок, обсмажені овочі і рисову локшину. Посоліть, поперчіть і додайте приправи за смаком. Полийте соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)