
Кабачкові оладки з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
2 шт.
Бринза Кілія Балканська 45%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Кріп 70г
5 гілочок
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачки промити і натерти на крупній тертці. Потім посолити і залишити хвилин на 5-8, щоб виділився сік.
02
Після чого кабачки гарненько віджати через марлю, щоб у них залишилося мінімум соку.
03
Після цього додати до кабачків борошно, яйця і кріп, який попередньо подрібнити. Поперчити за смаком і гарненько перемішати.
04
Бринзу нарізати невеликими кубиками приблизно одного розміру і додати сир до маси, акуратно перемішати.
05
На сковороді розігріти олію. І викладаючи невелику кількість маси, смажити оладки близько 3 хвилин на кожну сторону.
06
Подавати оладки можна як гарячими так і холодними.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)