
Креветки в пивному клярі
Якщо ви любитель морської їжі і великий шанувальник креветок , тоді дане блюдо для вас. Пропонуємо на вечерю приготувати креветки в пивному клярі. Вся суть даного рецепта полягає в тому, що завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним. Для того, щоб кляр вийшов хрустким і дійсно ароматним нам треба охолодити пиво в холодильнику. Креветки в такому клярі вийдуть соковитими, м'якими і дуже ніжними. Їх добре подавати з рисовим гарніром. Такий гарнір чудово доповнить креветки. Всього за двадцять хвилин ви отримаєте ситну і повноцінну вечерю, яка надзвичайно порадує вашу сім'ю.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
30 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
0,5 ст.
Пиво Meteor Blanche 0,33л
100 мл.
Сіль Єгипет
по вкусу
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
по вкусу
Етапи приготування
01
Креветки почистити.
02
Для кляра збити яйця з сіллю і перцем, потім додати борошно і пиво. Добре перемішати і залишити на 5 хвилин.
03
У сковороді нагріти олію. Занурити кожну креветку в кляр і відправити в сковороду. Обсмажити до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)