
Котлети морквяно-яблучні, запечені
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Морква
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Крупа манна Терра марка М 800г
10 г.
Сухарі панірувальні
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Сметана Домашня 30%
30 мл.
Етапи приготування
01
Моркву нашаткувати. Розігріти сковороду, додати вершкове масло, викласти моркву, влити 50 мл. води, тушкувати до готовності.
02
Після, в сковороду додати також нашатковані яблука, всипати цукор і тушкувати протягом 5 хвилин, додати манну крупу, тушкувати 5-10 хвилин на маленькому вогні. Додати збитий білок, після чого остудити масу.
03
Масу розділити на кілька частин, обваляти кожну в сухарях, сформувати котлети, обсмажити на сковороді в олії. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)