
Капусняк
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Капуста квашена
1 ст.
Пшоно
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю води, покласти яловичину, зварити м'ясо, при цьому злити перший бульйон. Моркву і цибулю помити і почистити, натерти на тертці моркву і половину цибулини, і підсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору. Нашаткувати квашену капусту, покласти в окрему сковороду і тушкувати 15 хвилин, з додаванням невеликої кількості води.
02
Картоплю помити і почистити, нарізати кубиками, всипати в бульйон, додати сюди ж пшоно і половину сирої цибулини, що залишилась. Варити 15 хвилин.
03
Всипати в суп піджарку з моркви та цибулі, додасть квашену тушковану капусту. Додати за смаком сіль і спеції. При подачі покласти ложку сметани в готовий капусняк.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)