
Кантучіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
220 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Мигдаль
100 г.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
02
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
03
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
04
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
05
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)