
Чорба з квасолею
Якщо вам набридли наші національні перші страви і хочеться чогось бусурманського, тоді ми вам пропонуємо приготувати яскраву і смачну страву під назвою чорба з квасолею. Під словом чорба мають на увазі сукупність молдавських, македонських, румунських, сербських, турецьких та болгарських гарячих густих національних супів. Це цікаве слово "чорба" походить від турецького слова "шурпа". Вона-то стала матір'ю тюркських супів і супів тюркських народів, що жили колись на території Османської імперії. А Османська Імперія була на території Румунії, Сербії, Македонії та Молдови. Чорба з квасолею виходить дуже смачна і поживна. Ви обов'язково її полюбите.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
300 г.
Свинина котлетна натуральна
200 г.
Квасоля вагова
300 г.
Морква
2 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на пару годин. Відварити свинину.
02
З яловичини зварити бульйон. Додати сіль, лавровий лист. М'ясо вийняти і нарізати.
03
Нарізати свинину. Додати в бульйон квасолю, терту моркву, томатну пасту. Варити 40 хвилин.
04
Додати свинину і яловичину, варити ще 10 хвилин. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)