
Сирне масло
Сирне масло дуже легко готувати. Таке масло досить довго може зберігатися у холодильнику. А тому ви можете приготувати його про запас і в будь-який момент, коли вам знадобиться можете дістати його з холодильника і з легкістю приготувати з ним свою улюблену страву. А спектр застосування такого чудо -масла досить широкий. Перш за все це бутерброди. Приготоване сирне масло дуже смачно мазати на бутерброди. Також, відваривши картоплю, ви можете покласти шматочок цього масла і вдосталь наїстися такою стравою без м'яса. До речі, ваші улюблені котлети і курячі грудки теж можна готувати з використанням сирного масла в якості начинки. Будь-яка приготована страва з таким маслом приречена на успіх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Кріп 70г
15 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Куркума Еко 20г
5 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру (Російський та Голландський, можна кілька різних видів сиру). Потім потерти на крупній тертці приблизно таку ж кількість вершкового масла.
02
Після цього дрібно порізати кріп. Додати сіль, перець, куркуму. Все перемішати.
03
Суміш потрібно поставити в холодильник. Після чого масло готове до вживання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)