
Брауні з вершковою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Борошно 7 1кг
110 г.
Сир вершковий Saint Andre 200г
500 г.
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.
02
Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.
03
В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.
04
Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.
05
Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)