
Брауні
Є чудова фраза:" Шоколаду багато не буває". Так можна охарактеризувати цей десерт, в якому головний інгредієнт - саме шоколад. Якщо ви любитель солодощів із шоколаду, тоді ви точно за адресою. Швидка і смачна страва до чаю всього за сорок хвилин буде чекати на вас. По бажанню (якщо, наприклад, ви хочете подавати десерт гостям) ви можете прикрасити його вершками або будь-яким кремом. Але брауні буде смачним і без всіляких добавок. Досить приготувати його один раз, і ви будете у полоні його м'якого смаку. Адже шоколад - це не тільки смачно, він ще піднімає настрій і активує роботу мозку, що дуже корисно особливо для тих, хто багато працює або навчається.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
100 г.
Масло вершкове домашнє
180 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Волоський горіх
100 г.
Етапи приготування
01
На водяній бані розтопити шоколад і масло. Для даного рецепту використовувати шоколад із 40%-м вмістом какао.
02
Потім збити яйця, потроху додати до них коричневий цукор. Перемішати шоколад з маслом, збиті яйця і цукор, горіхи і борошно. Замісити тісто з отриманої суміші.
03
У форму влити тісто. Поставити в попередньо розігріту до 200ᵒC духовку на 40 хвилин.
04
Брауні витягнути з духовки. Почекати поки охолоне та порізати ножем на рівні шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)