
Яловичина з опеньками в винно-вершковому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Гриби Глибкон Опеньки осінні 500г
400 г.
Цибуля
1 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
6 шт.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
200 мл.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
100 мл.
Петрушка 70г
4 гілочки
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Яловичину нарізати поперек волокон на кубики, товщиною 1 см.
02
М'ясо посолити, приправити чорним перцем горошком, додати лавровий лист, 2 ст. л. оливкової олії і 100 мл. вина.
03
Додати до м'яса половину цибулі півкільцями і ретельно перемішати. Накрити м'ясо кришкою і прибрати в холодильник на 1,5 години.
04
Гриби висипати на розігріту суху сковороду. Томити до повного випаровування рідини. Додати в сковороду другу половинку нашинкованого лука, 2 ст. л. оливкової олії, смажити 2 хвилини.
05
Додати в сковороду м'ясо і 100 мл. вина. Тушкувати, помішуючи, 10 хвилин. Додати сметану і тушкувати під кришкою 30 хвилин, періодично помішуючи. При необхідності досолити.
06
Додати дрібно нарізану зелень петрушки. Потомити ще хвилин 5. Вимкнути і дати настоятися в соусі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)