
Шведський шоколадний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
370 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
60 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
250 мл.
Сода харчова 500г
2 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, шоколад і ще трохи збити. Вершки збити з ваніллю.
02
Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою в яєчну масу, а потім додати вершки. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 170°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50-60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)