
Цукрове печиво з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
400 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
480 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сода харчова 500г
0.5 ч. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно маргарин натерти на великій тертці, перемішати з протертим сиром. Потім посолити його.
02
Після цього змішати масу з борошном і содою, а потім замісити тісто. Тісто розкачати та вирізати кружечками.
03
Кожен з кружечків вмочити в цукор однією стороною, після чого скласти навпіл таким чином, щоб цукор опинився всередині. Це півколо знову однією стороною вмочити в цукор, і скласти, як в попередній раз.
04
Надрізати краї зубчиками, щоб вони нагадували пір'я. Отримане печиво вмочити знову в цукор, а потім викласти на деко, цукровою стороною догори, і випікати до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)