
Картопляні пироги з кисломолочним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1,5 кг.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
175 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир кисломолочний 9%
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
15 г.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, відварити, охолодити і натерти на тертці. Одне яйце розбити і відокремити білок від жовтка. Одне ціле яйце і білок збити з сіллю. Додати до тертої картоплі яєчну суміш. Обережно додати просіяне борошно, добре перемішати.
02
З отриманої маси замісити тісто. Стіл присипати борошном і розкачати тісто. Склянкою або формою вирізати кружальця.
03
Сир протерти через сито (якщо необхідно, то попередньо віджати зайву рідину). Додати до сиру жовток, трохи борошна, цукор і сіль. Добре перемішати і викласти по столовій ложці на картопляні коржики. Сформувати пиріжки.
04
Духовку розігріти до 200°C. Змастити маргарином деко. Викласти пиріжки, змастити одним збитим яйцем. Поставити деко в духовку і випікати до золотистого кольору близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)