
Вівсяні талери
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
30 г.
Пластівці вівсяні
350 г.
Родзинки
150 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор-пісок
330 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
15 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
25 г.
Етапи приготування
01
Мигдаль змолоти в блендері. 2 ст. л. цукру залити 0,3 склянки води. Варити сироп, поки цукор повністю не розчиниться. Охолодити.
02
Змішати борошно, 50 г. вівсяних пластівців, розпушувач, какао, цукор, який залишився і вершкове масло. Влити 1 яйце і 1 жовток. Змішати в однорідну масу разом із сиропом. Накрити тісто харчовою плівкою і поставити в холодильник.
03
В 1 ст. л. вершкового масла обсмажити 300 г. вівсяних пластівців. Родзинки промити.
04
Для начинки 3 білки збити з 1 дрібкою солі, поступово всипати ванільний цукор і збивати ще 5 хвилин. Додати вівсяні пластівці і родзинки, змішати міксером.
05
Розділити тісто на чотири частини. Розкачати по 4-5 мм. Вирізати кола по 6 см. в діаметрі.
06
Викласти кружечки на деко, змащене маслом. На кожен кружечок покласти чайну ложку начинки і накрити іншим кружечком. Придавити по краях. Випікати 20 хвилин у духовці при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)