
Домашній кекс
Всі ми любимо іноді підсолодити собі життя шматочком солодкого, ніжного, ароматного кексу. Тому пропонуємо не втрачати часу, а приступити до виготовлення домашнього кексу. Адже, домашній кекс люблять усі. Його м'яке, ніжне, солодке і ароматне тісто просто тане в роті. З'Ївши шматочок такого кексу і сам мимоволі стаєш м'яким і ніжним, куди і дівається ця роздратованість і метушливість. Навколо помічається все тільки хороше і позитивне. А якщо ще й доповнити шматочок кексика чашечкою кави або ароматного чаю, то здається, що взагалі життя вдалося. Це здорово розслабить вас після виснажливого робочого дня і змусить забути про всі проблеми.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло з жовтками збити з цукровою пудрою в пухку масу. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і ваніліном. Збити білки в піну. Додати молоко і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)