
Яблучно-горіховий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Волоський горіх
250 г,
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Борошно 7 1кг
3 стакана
Цукор Ваш Цукор 10кг
380 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Спеція Перець білий мелений
0,5 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У невеликій мисці змішати борошно, розпушувач, сіль і сухі імбир, корицю, мускатний горіх, перець і гвоздику.
02
Соняшникову олію змішати з цукром і збити міксером на середніх оборотах.
03
Потім поступово додавати по одному яйцю до масла з цукром, продовжуючи збивати на середніх оборотах.
04
Яблука очистити від шкірки і кісточок і нарізати кубиками. Горіхи очистити від шкірки і подрібнити.
05
Після чого додати сухі інгредієнти до збитої суміші і добре перемішати.
06
Потім до тіста додати шматочки яблук і подрібнені горіхи і знову перемішати.
07
Готове тісто викласти у форму для випікання, яку змастити соняшниковою олією і злегка присипати борошном.
08
Форму поставити в розігріту до 170°C духовку приблизно на 1 годину.
09
Коли пиріг буде готовий, вийняти його з духовки і залишити остигати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)