
Юшка з форелі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Лист лавровий
5 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Кріп 70г
1 пучок
Форель жива
2 кг.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Етапи приготування
01
Форель почистити, прибрати нутрощі, натерти сіллю. Покласти в каструлю, зверху накрити кришкою, прибрати поки в холодильник.
02
Воду в каструлі поставити на вогонь, довести до кипіння, посолити воду за смаком.
03
Картоплю помити, почистити, нарізати на кубики, висипати в киплячу воду.
04
Цибулю нарізати, висипати до картоплі в каструлю, коли картопля буде готова. Сюди ж додати чорний перець горошком, лавровий лист, варити 15 хвилин.
05
Дістати з холодильника рибу, покласти рибу в бульйон. Варити 20-30 хвилин на середньому вогні. Після, дістати рибу з каструлі, розділити її на шматочки порційні, розлити юшку по тарілках, покласти в кожну шматочок риби, посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)