
Воловани з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
250 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
150 г.
Цибуля
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
5 ст. л.
Борошно 7 1кг
0,5 ч. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Тісто розкачати до 3-4 мм. у висоті. Вирізати кола діаметром приблизно 5 см.
02
Половину отриманих кіл викласти на деко, застелене пекарським папером. Змастити збитим яйцем.
03
З другої половини кіл зробити кільця. Для цього вирізати формочкою діаметром 3 см. маленькі кола. Можна використовувати кришку від пластикової пляшки.
04
Отримані кільця викласти поверх цільних кіл, злегка притиснути. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Випікати приблизно 20 хвилин.
05
Готові воловани остудити.
06
Цибулю почистити і дрібно порізати. Гриби дрібно порізати.
07
Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості.
08
Додати гриби, перемішати, смажити поки не випариться вся рідина.
09
Посолити, поперчити, додати дрібно нарізаний часник. Посипати борошном, перемішати.
10
Додати сметану, перемішати, прогріти пару хвилин. Остудити.
11
Серединку у воловані добре втиснути пальцем. Вкласти начинку.
12
За бажанням можна прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)