
Гарбуз в листковому тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
500 г.
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Борошно 7 1кг
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Спеція Кориця мелена
3 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз очистити і нарізати кубиками невеликого розміру.
02
На деко, змащене олією, викласти кубики гарбуза. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку. Випікати 15 хвилин. Після чого його остудити.
03
Тим часом листкове тісто розділити на невеликі шматочки і кожен розкатати в квадратики рівної товщини.
04
В окремій ємності цукор змішати з корицею. Яйце трохи збити виделкою.
05
Кожен квадратик змастити збитим яйцем і викласти в центр трохи гарбузової начинки. Зверху присипати цукром і корицею, скрутити тісто конвертиком. При цьому добре склеїти краї.
06
Деко знову змастити олією і викласти на нього готові конвертики. Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)