
Шашлик із індички
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе індички
500 г.
Спеція Перець духмяний мелений
0.5 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Нарізати філе індички шматками приблизно 3х3 см.
02
Змішати в мисці лимонний сік, оливкову олію, перець і шафран. Покласти індичку в маринад і перемішати таким чином, щоб він повністю покрив м'ясо. Накрити плівкою або кришкою, поставити в холодильник на 2 год.
03
Вимочити дерев'яні шпажки в холодній воді, 1-2 год. Потім нанизати на шпажки шматки індички так, щоб вони прилягали один до одного не дуже щільно.
04
Розпалити вугілля на мангалі - потрібно, щоб воно прогоріло і покрилося білим попелом. Покласти на решітку шпажки з індичкою і смажити, повертаючи, 12-15 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)