
Тортилья з картоплею, сиром і кедровими горішками
По-іншому або простіше цю страву можна назвати картопляною запіканкою з сиром і горіхами. Цей рецепт до снаги навіть тим, хто не дуже вправний в кулінарії. Та й часу на приготування піде зовсім небагато. Цей рецепт можна навіть віднести до тих, які робляться на швидку руку після важкого робочого дня. Адже досить зробити заправку до картоплі, яка б приємно доповнила всю страву. Сир додає їй ніжності, ну а часник, звичайно ж, дарує особливий аромат. Ваші рідні ще з порогу відчують приємний аромат нової страви, якою ви захотіли їх порадувати. І не сумнівайтеся, вони подарують вам вдячні погляди і проситимуть добавки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
450 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Часник
1 зуб.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати шматочками. Відварити її в підсоленій воді близько 7-10 хвилин. Форму змастити вершковим маслом. Викласти у форму картоплю. Розігріти духовку до 200°C градусів.
02
Сир натерти на тертці. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати яйця, сир, часник, сіль і перець. Збити суміш до однорідного стану і залити у форму з картоплею. Поставити форму в духовку і запікати близько 20-25 хвилин. По закінченню часу дістати і посипати кедровими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)